Eriks Foto
PRESSE - EVENT - Koncert - FOTO

Fra den 15.07.2017 ligger jeg mine billeder på Facebook her.

Bands og musikere der gerne vil have billeder, skal bare skrive til mig, jeg sender gerne billeder i fuld opløsning til jer. Det kræver bare i giver mig en mailadresse, så kommer billederne via WeTransfer.

Ha en god dag der ude og nyd musikken og hinanden :)

”Ellie” er et nyt ungt dansk band med godt et halvt år på bagen. Bandet spiller selvkomponerede numre, som trækker tråde til genrer som americana, singer-songwriter, folk, soul og indie.

Selv om ingen af de fire musikere i ”Ellie” var født, da skelsættende kunstnere som for eksempel The Band og Neil Young begyndte at sætte deres markante præg på 1960’ernes og 1970’ernes musikalske landkort, er der et klart slægskab både tekst- og lydmæssigt.

”Ellie’s” musik er først og fremmest meget melodisk, og den har klart fokus på den jordbundne og organiske lyd, som netop ovennævnte to eksempler er eksponenter for. Samtidig mikser bandet både lydflader og melodik fra blandt andet soul-, folk- og indiegenrerne ind i deres repertoire.

Dermed bliver musikken udtryk for en moderne smeltedigel baseret på bandets intense tekster, hvor sanger Morten Runes rå og altid meget nærværende vokal tager publikum med på en rejse gennem både det smertelige og eftertænksomme, såvel som det forløsende og oplivende.
En koncert med ”Ellie” er altid en oplevelse helt for sig selv :-)

Efter en periode med intensiv sangskrivning i en kælder et sted på den midtjyske hede samt en række koncerter, blandt andet som opvarmning for det amerikanske ikon Guy Forsyth på netop NyV58, er ”Ellie” i den grad klar til for alvor at give sit bidrag til nutidens danske musikscene.

24. april kl 19.30: Jez Lowe & Kate Bramsley

Folk og akustisk musik nyder for tiden en renæssance, og County Durham singer-songwriter Jez Lowe er blandt dem, der slår sine folder i denne genre med rigtig stor succes.

I de sidste femogtyve år, har Jez turneret verden rundt, opbygget et formidabelt ry i USA, Australien og Europa og har vundet stor respekt både blandt publikum og musikalske kollegaer og venner. Han bl.a. blevet kaldt ”den bedste songwriter udsprunget fra af England i lang tid ", og hans sange er blandt de mest sungne af folksangere og bands i klubber og på festivaler.Sådan skriver Folk-Club 95 på deres hjemmeside :)        Ses vi ?? Ja selvfølgelig gør vi det. ;)

 

I forbindelse med Struers 100 års Købstadsjubilæum, holdt Folk-Club ’95 en ekstra koncert på Struer Musikskole, det belv en bragende susses, bandet Other Roads gjorde sit til at fylde aftenen med skøn musik og sang fra nogle fantastiske mennesker der både skriver og sætter musik til deres tekste.

Det var en fantastisk underholdende aften.

 

Theessink & Møller

Mandag den 27. Feb. Koncert med Folk Friends.  Video kan ses på TV Vest

 

En forrygende aften i med gruppen Habadekuk. Fra Folk-Club 95 aften den 30. Januar 2017

 

Folk-Club 95 arrangement: Åben scene den 12.12.2016

 

 


Fotograf Erik Christensen  -  Tlf. +45 2812 1818  - 
info@eriksfoto.dk  -  Copyright ©  All rights reserved. Made by Eriks Foto