Eriks Foto
PRESSE - EVENT - Koncert - FOTO

Jeg arbejder til daglig med Web, SEO, Marketing, Reklame og Produktfoto.Som fotograf i min fritid er jeg mest til koncerter, her er der noget udfordring for både fotografen og hans udstyr.

Jeg laver også still billeder til videoer og laver selv videoer fra forskellige steder i samarbejde med TV-VEST, hvor jeg også laver interview til flere videoer.


Jeg fotograferer kun i egen interesse.

Mine billeder findes på Facebook og her på hjemmesiden. Jeg er også fast fotograf for Folk-Club 95, der leverer jeg alle billeder til deres hjemmeside.


 

 

Jeg bruger meget af min fritid til journalistisk, jeg kan godt lide at bore i dybden, i det andre ikke overkommer, det er der jo altid nok af, så den side af mig bliver vist aldrig arbejdsløs.

 

De bedste hilsner

Erik Christensen

 

 

Mit udstyr består af Fuji produkter, som er kommet utrolig meget op i kvalitet, de sidste par år, så det ikke kun er deres film og specialudstyr, men også til den professionelle fotograf og entusiasten men endda også den private familie der gerne vil have lidt udstyr ud over det sædvanlige lommekamera eller mobiltelefon.

 

X-T2 Systemkamera.

18-55 mm F2.8  -  Svarer til 24 - 70 mm

55-140 mm F2.8  -  Svarer til 70 - 200 mm

35 mm F2.0  -  Svare til 50 mm

56 mm F1,2  -  Svarer til 85 mm

 

 

 


Fotograf Erik Christensen  -  Tlf. +45 2812 1818  - 
info@eriksfoto.dk  -  Copyright ©  All rights reserved. Made by Eriks Foto